Welkom » Meezingen

Meezingen?

Wie graag wil meezingen met Varietas is van harte welkom een keer te komen luisteren en meedoen en de sfeer te proeven. Varietas repeteert om de drie weken maandagavond van 19.45 uur tot 22.15 uur in basisschool Petrus en Paulusschool, Roland Holststraat 16. in Breda.
Van aankomende leden wordt verwacht dat ze noten kunnen lezen, beschikken over een redelijke stemkwaliteit en zangtechniek en zich willen inzetten om ook door enige studie buiten de repetities tot de renaissance muziek "door te dringen". Mensen die zich aanmelden krijgen een stemtest en na een periode van negen weken wordt bekeken of een definitief lidmaatschap tot de mogelijkheden behoort.

Wij zijn momenteel op zoek naar  

TENOREN en BASSEN vooral tijdens Middelburg VolKoren op zondag 2 juni dit jaar !!!!

Voor informatie kunt u terecht bij:

Bussmann, Jose: secretaris

Email: info@varietas.nl

 

Ook is het mogelijk om met Varietas mee te zingen op projectbasis.
Voor € 7,50 per repetitie-avond kunt U meezingen tot en met een concert.

kom ook zingen

 

“Ontdek het plezier van zingen”

Als je graag zingt, maar nooit verder gekomen bent dan de badkamer, laat je dan uitdagen. Zingen met anderen is leuker en brengt je verder. In ons koor kun je ontdekken wat het is om te zingen en vooral om dit samen met anderen/andere stemmen te doen.

.

Varietas zoekt (project)-zangers!

Kamerkoor Varietas werd in 1976 opgericht om polyfone muziek uit te voeren uit de 16e en 17e eeuw. Het zingen van polyfone muziek is nog steeds de belangrijkste reden voor de leden van Varietas om bij elkaar te komen. In de loop der jaren hebben we samen heel wat uitstapjes gemaakt naar andere stijlen, maar altijd bleef de polyfonie in beeld.

De naam Varietas staat voor veelzijdigheid in de muziek. Onze concerten zijn meestal een mix van disciplines; vaak vragen wij acteurs, musici of dansers om een aandeel te leveren vanuit het thema van het concert. Zo ontstaan afwisselende uitvoeringen waarin veel te horen én te zien is.

Zin om met ons mee te Zingen?

Kom vrijblijvend bij ons luisteren en zingen tijdens een repetitieavond op maandag