Nieuwsoverzicht

Bekendmaking selectie kinderopvang KC Noorderkwartier Almelo

17 juli 2024
Nieuws

Bekendmaking opstart vrijwillige transparante openbare selectieprocedure voor kinderopvangorganisaties inzake de (ver)huur van een kinderopvang(plus) met BSO(plus) en vve in de nieuw te realiseren onderwijsvoorziening Kindcentrum Noorderkwartier Almelo.

De schoolbesturen van Stichting Primair Onderwijs Viadere, Stichting Varietas en Stichting Attendiz zijn op zoek naar een kinderopvangorganisatie voor de (ver)huur en exploitatie van een kinderopvang(plus) met BSO(plus) en ‘voor- en vroegschoolse educatie’ (vve) van 0-12 jaar, in de (circa 2027/2028) nieuw te realiseren onderwijsvoorziening Kindcentrum Noorderkwartier Almelo. Stichting Primair Onderwijs Viadere is gemandateerd opdrachtgever voor deze procedure mede namens Stichting Attendiz.

Stichting Varietas gaat zelf inschrijven op de kinderopvang, en zal derhalve geen zitting hebben in de selectiecommissie, en op geen enkele wijze betrokken zijn bij het beoordelingsproces.

Selectieproces

In het kader van bovengemelde wenst opdrachtgever een selectieprocedure op te starten voor de voorgenomen (ver)huur van een gebouwdeel in de nieuw te realiseren onderwijsvoorziening Kindcentrum Noorderkwartier Almelo ten behoeve van de exploitatie van een kinderopvang(plus) met BSO(plus) van 0-12 jaar en ‘voor en vroegschoolse educatie’ (vve). Er is gerekend met 64 kindplaatsen die in nader overleg dienen te worden uitgewerkt en vastgesteld.

Indicatief bruto vloeroppervlak kinderopvang:                            500 m2 bvo
Indicatieve buitenruimte voor de kinderopvang:                         340 m2
Indicatieve kale huur:                                                                           € 130,00 m2 p/m2 (geen btw)
Indicatieve servicekosten                                                                   €  60,00 p/m2 (incl. btw)
Indicatief aantal kindplaatsen:                                                               64

Planning

De planning is om het selectieproces dit jaar af te ronden en belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken bij International Tender Services bv (“ITS”) (secretariaat@its-projects.nl), waarna zij op 6 september 2024 de uitnodiging voor het selectieproces ontvangen om een inschrijving te kunnen doen.